Il·lusió per la feina


1972 – Valentí Tolosa funda juntament amb Roser Anglada un taller de carrosseries ubicat en un petit local del Carrer Bac de Roda de Ter (Osona). Es comença, no sense dificultats, però amb molta il·lusió a construir les primeres carrosseries, furgons i gàbies.
Millorem instal·lacions

1974 – Construïm la nau del carrer Sabassona que suposa un canvi important en la manera de treballar.

1977 – S’allarga la nau fins a la Carretera del Molins i es fa un segon pis on s’instal•la la planxisteria i el poliester.


Apostem pel futur

1989 – Construïm la primera nau de les nostres instal·lacions actuals al C/ Cantonigros del Polígon Industrial Malloles. Això suposa un salt definitiu per augmentar la producció i per millorar el servei de post-venda al disposar d’unes instal•lacions amb capacitat suficient per fabricar i poder atendre les reparacions a l’instant.


Distribuïm confiança

1999 - S’agafa la representació oficial dels productes de PARTEK CARGOTEC, S.A.: HIAB, JONSERED i MULTILIFT
Continuem ampliant

2001 – Es fa una ampliació del taller amb una segona nau per separar el sector de carrosseries del sector de la hidràulica. Actualment disposem d’una superfície de 2500 m2 de taller per fabricació i de 2500 m2 descoberts.

30 anys al seu servei

2002 – Es celebren els 30 anys del taller junt amb els 60 anys d’en Valentí. Per l’ocasió s’organitza una gran arrossada convidant a tots els nostres clients i amics.

Més Prestigi, Més Servei i Més Confiança

2004 – 2005 – 2006 ... Tots els que conformem la família de CARROSSERIES TOLOSA afrontem el futur amb molt d’optimisme i amb ganes de continuar comptant amb vosaltres per fer que la nostra empresa creixi en prestigi, servei i sens dubte en la confiança dels nostres clients.
avs legal ~ Sobrevia.Net ~ administrar